Het Italiaanse modehuis Roberto Cavalli viert dit jaar alweer zijn veertigste verjaardag. Ter ere van deze bijzondere gelegenheid is er een nieuw logo ontworpen.

Het ontwerpen van het nieuwe Roberto Cavalli logo was geen gemakkelijke opgave. Roberto wilde namelijk dat alles waar Cavalli de afgelopen 40 jaar voor heeft gestaan er in terug kwam. Het resultaat is een logo in de vorm van het cijfer 40 met Cavalli details.

Roberto liet weten het speciale logo geweldig te vinden. “De kleur goud staat voor glamour, luxe en kostbaarheid. Het heroïsche symbool van Maison Cavalli wordt wereldwijd herkend en het Venus symbool representeert schoonheid en liefde en belichaamt de schoonheid van alle vrouwen die de creaties van Roberto Cavalli dragen,” aldus de ontwerper.

Zelf vind ik het logo niet heel erg bijzonder, want als je het mij vraagt is Cavalli iets dat hem de afgelopen 40 jaar heel groot heeft gemaakt duidelijk vergeten. Want had dit logo niet hier en daar versierd moeten zijn met een dierenvelletje?

Add Your Comment