Swarovski en Philips en introduceren een nieuw assortiment Active Crystals. Deze fonkelnieuwe collectie borduurt voort op de succesvolle lifestyle-accessoires van vorig jaar. De Active Crystals staan voor kunst, elegantie, passie en expertise.

De Active Crystals van Swarovski en Philips zijn ideaal voor de modebewuste vrouw die hoge eisen stelt aan zowel technologie als accessoires. De collectie van 2008 bestaat uit verschillende USB-sticks en een Bluetooth-hoofdtelefoon.

Naughty Raymond en Happy Laura zijn twee gloednieuwe trendy USB-sticks. De hippe robotjes zijn betzet met handmatig aangebrachte gekleurde kristallen.

Bij het tweede set USB-sticks draait het om elegantie. Geïnspireerd op de nachtelijke hemel ontwikkelde Swarovski en Philips Moon. Een USB-stick omgeven door een volledig facetgeslepen kristallen bol.

Alle Active Crystals USB-sticks zijn uiterst verfijnd afgewerkt en bieden een geheugencapaciteit van 2GB. Daarnaast zijn ze alle voorzien van een zilveren koord, zodat de sticks ook als hanger gedragen kunnen worden.

Het laatste product uit de Active Crystals collectie is de Breeze Bluetoothheadset voor mobiele telefoons.  Deze mooie cirkelvormige hoofdtelefoon bezet met kristallen is een geheel nieuw product in het assortiment. De hoofdtelefoon hangt ook aan een zilveren koord en kan hierdoor als hanger gedragen worden.

De Active Crystals collectie is online te koop op de website van Swarovski.

Add Your Comment