Chanel zonnebril 5111

Eindelijk heb ik er één na maanden zoeken, een zonnebril voor deze zomer! Na een aantal verwoede pogingen in verschillende zaken en heel veel brillen later, kon ik maar niet het montuur vinden dat mij staat! 

Tot gister, toen ik door de straten van Den Haag slenterde en in een etalageruit een schattige Chanel bril zag liggen. Eenmaal binnen begon ik toch weer te twijfelen en zo volgde er nog en stuk of vijf brillen. Maar toen ik de bril nog een keer in mijn handen had en het witte bloemetje zag, wist ik dat ik deze moest hebben!

Voor wie ook nog opzoek is naar de perfecte zonnebril, neem een kijkje op de site van Chanel of bezoek Hofstede optiek, Hoogstraat 37 in Den Haag. De bril is er ook nog in een witte variant. Laat de zon maar volop gaan schijnen!

Add Your Comment