Voor zomer 2012 komt Levi’s Curve ID met een nieuw collectie. De lijn is uitgebreid met een aantal nieuwe kleuren en modellen.

Dit seizoen legt Levi’s met de Curve ID niet alleen de nadruk op de juiste pasvorm, maar ook op kleur. Het kleurenpalet van de collectie bestaat uit helder indigo, tomatenrood, koraal en zomers wit. Verder varieert de wassing van klassiek tot modern en is er qua lengte de nieuwe skinny jeans die tot op de enkels komt.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=TVFdYpHwFac[/pro-player]

Vind jouw Levi’s Curve ID

De Curve ID jeans focust zich niet op maat, maar op vormen en proporties. Omdat elke vrouw andere rondingen heeft ontwikkelde Levi’s, gebaseerd op 60.000 bodyscans, 4 verschillende modellen.

Slight Curve
Deze slimfit jeans met skinny pijpen is bedoeld voor vrouwen met minimale rondingen. De Slight Curve heeft een smalle pasvorm op de dijen en vormt de billen, waardoor jouw vormen worden versterkt.

Demi Curve
De Demi Curve is geschikt voor vrouwen met een recht figuur. Dit model creëert namelijk een taille, zodat het lichaam meer proportie krijgt.

Bold Curve
Bold Curve is perfect voor vrouwen met ronde vormen en een smalle taille. De pasvorm zorgt ervoor dat de broek niet gaapt aan de achterkant en niet trekt op de heupen.

Supreme Curve
Deze jeans is ontworpen voor de meest ronde vrouwen. De Supreme Curve zit van voren lager en aan de achterkant hoger, om zo de rondingen van het lichaam beter uit te laten komen.

De Levi’s Curve ID collectie is verkrijgbaar in de Levi’s winkel en in de webshop.

Advertorial
Levi
Levi

Add Your Comment