Alle schoenenliefhebbers opgelet! Er is een nieuwe documentaire genaamd God Save My Shoes in de maak.

In de documentaire God Save My Shoes geven Christian Louboutin, Manolo Blahnik en Pierre Hardy acte de présence. Voor de docu volgende Julie Benasra de heren in hun atelier. Volgens Benasra was het heel bijzonder om te zien hoe Christian Louboutin van het begin tot het eind een schoen ontwerpt.

Opvallende verzamelaarsters

Naast de schoenenontwerpers komen ook een aantal beroemd klanten, zoals Kelly Rowland, Dita Von Teese en Fergie, aan het woord. Verder wordt er ingegaan op relaties die vrouwen met schoenen hebben. Zo kunnen we opvallende verzamelaarsters met extremere schoenenverzamelingen verwachten.

Manolo Blahnik is er in ieder geval van overtuigd dat de documentaire een groot succes wordt. “Ik vind het leuk om voor een camera te praten, vooral wanneer mensen me interviewen,” liet de schoenontwerper weten.

God Save My Shoes wordt aankomende september tijdens de Parijs Fashion Week onthuld. Of de documentaire ook in Nederland op de tv wordt uitgezonden, is nog niet bekend. Maar gelukkig hebben we internet, want daar zal het schoenenpareltje waarschijnlijk een stuk eerder te vinden zijn.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=9Dk66xz8te0[/pro-player]

Add Your Comment