tomford.jpg

Tom Ford lanceerde deze week zijn nieuwe website. Wat was ik enthousiast, toen ik las dat je meneer Ford zijn producten online kan besteel. Maar wat met veel bombarie werd verteld viel weer eens vreselijk tegen. 

De Tom Ford producten die je online kunt bestellen zijn bijvoorbeeld zijn parfumlijn Black Orchid en zijn brillenlijn. Maar wie op wher to buy klikt komt bedrogen uit. Want om online te shoppen moet je bij Neiman Marcus zijn en laat deze nou niet altijd bereid zijn om producten naar Nederland te verzenden. Natuurlijk kun je op de site ook zoeken naar verkoopadressen in Nederland. Wat de brillenlijn betreft is er volop aanbod in ons landje, maar wie op beauty zoekt vindt helemaal niks.

Maar goed, misschien komt het nog goed. Want wie deze worden leest van Tom Ford krijgt weer hoop. Want zoals Tom denkt, zo mogen meer designers gaan denken. “Ik denk dat het belangrijk is altijd de primaire media van deze tijd aan te spreken en te gebruiken. We moeten accepteren dat er geen medium bestaat dat meer macht heeft dan internet,” zei Tom Ford tegen WWD. “De meeste van ons gebruiken het immers om te communiceren, nieuws te vergaren, onszelf bezig te houden en steeds meer om te winkelen.”

En mogen zijn producten zo slecht leverbaar blijven via internet, dan hebben we altijd nog zijn nieuwe winkel op Madison Avenue in New York die volgend jaar april geopend wordt.

Add Your Comment