De nominaties voor de British Fashion Awards 2010 zijn bekend. Tussen de gelukkige kanshebbers prijkt ook de naam van Victoria Beckham.

De British Fashion Council heeft de lijst met genomineerde voor de British Fashion Awards 2010 onthuld. De prijs, die ook wel de mode Oscars van de UK wordt genoemd, wordt jaarlijks uitgereikt aan mensen die dat jaar iets hebben betekend voor de Britse mode-industrie.

Onder de genomineerde van 2010 bevinden zich veel bekende gezichten, maar ook een aantal zeer getalenteerde nieuwkomers. Zo is Victoria Beckham met haar label genomineerd voor de titel Best Designer Brand. Maar Vicky moet het opnemen tegen Mulberry, Burberry en Pringle of Scotland.

In de categorie Designer of the Year strijden Phoebe Philo, Christopher Kane en Erdem. Paul Smith, E. Tautz, Margaret Howell en Christopher Bailey voor Burberry zijn kanshebbers voor de titel Best Menswear Designer. De award Accessories Designer of the Year gaat naar Nicholas Kirkwood, Emma Hill van Mulberry of Camilla Skovgaard. En Voor Model of the Year zijn Lara Stone, David Gandy en Rosie Huntington-Whiteley genomineerd.

De British Fashion Awards 2010 worden op 7 december uitgereikt.

Add Your Comment