Dat Christophe Decarnin vertrekt bij Balmain is geen nieuwtje meer. Maar nu gaat het gerucht dat Olivier Rousteing hem gaat opvolgen bij Balmain.

Nadat Balmain bekend maakte dat Christophe Decarnin vertrekt als ontwerper deelde het modehuis mee dat zijn opvolger binnen een paar dagen bekend zou worden. Inmiddels zijn we bijna 2 weken verder en is het nog steeds niet duidelijk wie het roer gaat overnemen. Toch heeft WWD nu gemeld dat Olivier Rousteing het ontwerpstokje gaat overnemen.

Olivier wie?

Olivier wie? Olivier Rousteing is tot nu toe nog een vrij onbekende naam, maar de man werkt al sinds 2009 voor Balmain en wordt een jong en veelbelovend creatief brein genoemd. Verder studeerde hij aan ESMOD, de modeacademie van Parijs, en was hij 6 jaar werkzaam bij het modehuis Roberto Cavalli.

Hoewel Balmain nog niet officieel heeft bevestigd dat Olivier Rousteing de opvolger wordt van Christophe Decarnin beweerd WWD dat zijn contract al in de maak is. Kortom, een officiële bekendmaking zal dan ook waarschijnlijk spoedig volgen.

Update
Inmiddels heeft Balmain officieel bevestigd dat Olivier Rousteing de nieuwe ontwerper wordt van het Franse modehuis.

Add Your Comment