Vaak krijg ik de kriebels als ik een mooie designers tas zie staan op Ebay. Maar toch weerhoudt een stemmetje in mijn hoofd mij ervan iets te kopen. Ik ga toch geen honderden Euro’s uitgeven voor een tas met de kans dat deze niet echt is! Al dromend van mijn nieuwe pronkstuk surf ik naar het modehuis. Neem bijvoorbeeld Louis Vuitton met zijn prachtige online shop, alleen wordt er niet geleverd in Nederland. En zo zijn er een tal van andere merken die niet in Nederland leveren.

Gelukkig zit er de laatst tijd een stijgende lijn in online winkels die wel upperclass mode in Nederland aanbieden. Twee sites die absoluut niet overgeslagen mogen worden zijn: Net-a-porter en Styledrops.

Net-a-porter verkoopt sinds 2000 bijna elk denkbaar label . Een kleine greep uit de tientallen ontwerpers: Emilio Pucci, Jimmy Choo, Marc Jacobs, Valentino en Viktor & Rolf. In “what’s new” kan in één oogopslag gezien worden welke items als laatste zijn toegevoegd. Je nieuwe aankoop wordt al binnen twee dagen thuis afgeleverd.

Styledrops richt zich voornamelijk op schoenen en tassen. Maar ook hier zijn de designers uitermate goed vertegenwoordigd. Onder andere Dior, Dolce & Gabbana, Gucci, Prada, Hogan en Tods behoren tot het aanbod. De levertijd is soms wat langer maar ook hier kan jouw gloed nieuwe tas er al binnen 5 dagen zijn.