Over een paar dagen is het alweer Koninginnedag. Kortom, het is weer tijd om de oranje jurk uit de kast te halen.

30 april is het Koninginnedag, de dag waarop de straten en de mensen oranje kleuren. Helaas staat deze feestdag ook garant voor smakenloze outfits. Daarom vind je hier vier oranje jurken die geschikt zijn voor een stijlvolle Koninginnedag.

Diane von Furstenberg

Deze oranje Diane von Furstenberg jurk met gouden hals is perfect voor een zonnige Koninginnedag. Draag dit zijde jurkje met metallic accessoires voor een extra glamoureus effect.

Tibi

In deze A-lijn jurk van Tibi ben jij een stralende oranje verschijning. Voor een color blocking effect combineer je dit jurkje met een paar gekleurde pumps.

Milly

Dit oranje jurkje van Milly is misschien niet uitermate geschikt voor overvol Museumplein, maar wel voor een gezellig feestje. Door de zonnige kleur en de strik heeft deze jurk qua accessoires niet veel nodig.

Ance

Deze feloranje Ance jurkje lijkt op het eerste gezicht niet de meest sexy Koninginnedagjurk, maar schijn bedriegt. Want de achterkant van deze jurk is op een bijzonder manier geknoopt, wat zorgt voor uitdagend effect.