Parijs Fashion Week

Zondag was de laatste dag van de Fashion Week in Parijs. Een week lang stond de Franse hoofdstad in het teken van mode en werd het publiek getrakteerd op schitterende shows. Daarom nogmaals 3 top shows Givenchy, Stella McCartney en Yves Saint Laurent.

Givenchy
Designer Riccardo Tisci liet zich inspireren door de marine. Grote gouden knopen en de kleur donkerblauw keerden herhaaldelijk terug in verschillende creaties. In tegenstelling tot veel andere ontwerpers, creëerde Tisci ook volume onder de taille.

Givenchy

Stella McCartney
Als het aan Stella ligt gaan we een comfortabele herfst te gemoed. Wijde truien, cardigans met wit en rode ijsberen er op, wijde tunieken en zijde jurkjes deden het publiek versteld staan. Stella legde het accent voornamelijk op de taille. Erg opvalland, maar wel leuk was de roze mini-jurk. Voor wie wat minder wil opvallen heeft McCartney een prachtig rode wollen jurk in de collectie.

Stella McCartney

Yves Saint Laurent
Grijs en zwart zijn de kleuren van de collectie van Yves Saint Laurent. Ondanks het wat saaie kleurgebruik, toch een schitterende collectie van designer Stefano Pilati.

Yves Saint Laurent

Fotos met dank aan Style.com