Percy Irausquin Collection PRC

Afgelopen september lanceerde Percy Irausquin al zijn haute couture collectie onder een nieuwe naam. Nu brengt de talentvolle modeontwerper ook een eigen prêt à porter collectie uit. Dit is alweer het tweede goede nieuws rond Percy in zeer korte tijd. Zo werd afgelopen donderdag al bekend gemaakt dat de rechter heeft besloten dat Percy zijn eigen naam weer mag gebruiken. Het is dan ook eindelijk officieel dat er een prêt à porter collectie van zijn hand komt.

In augustus hadden we al bekend gemaakt dat Percy een prêt à porter collectie zou uitbrengen. Maar nu alles helemaal officieel is, kunnen wij dan ook de eerste schetsen laten zien van de nieuwe collectie.  De collectie genaamd Collection PRC is net zoals de haute couture collectie, Atelier PRC, tot stand gekomen in samenwerking met de Zantman Modegroep.

Collection PRC is fashionable, onderscheidend, vrouwelijk, sierlijk en kiest bewust voor jonge, modebewuste vrouwen die opzoek zijn naar high-end mode met een feminiene touch. In de eerste herfst/wintercollectie van Collection PRC zal een overheerlijk palet aan onweerstaanbare jurken, city-chic blouses, flattering broeken en ultravrouwelijke jasjes met een fabulous fit te zien zijn.

Voor wie weg zwijmelt bij de aanblik van Percy’s to-die-for avondjurken, is er goed nieuws, want ook voor Collection PRC zal Irausquin een reeks avondjurken ontwerpen waarin zijn zo typerende handschrift overduidelijk te herkennen is.

Naast al dit geweldige nieuws rond Percy is er ook één niet zo’n plezierige bericht. Collection PRC is pas vanaf juni 2008 verkrijgbaar, we zullen dus nog even moeten wachten op al dat moois.

Add Your Comment