philips-swarovski-1.jpg

Een echte gadget dame ben ik niet. Zo ligt mijn roze Apple iPod ergens voor oud vuil en dat terwijl ik hem zo nodig moest hebben. Welgeteld heb ik mijn iPod misschien anderhalve dag gebruikt, waarna hij over is gegaan op mijn vriend. Maar ook mijn vriend en de zeer roze iPod waren niet echt een succes. Een usb-stick is ook zo’n verhaal. Super handig en ik heb er denk ik een stuk of drie. Maar elke keer als ik er één nodig heb, leen ik er toch maar weer één van een mannelijke collega. Tja, het lukt me maar niet om een usb-stick standaard in mijn tas te hebben.

philips-swarovski-2.jpg

Maar misschien brengen de zeer stijlvolle Swarovski usb-sticks hier binnenkort verandering in. Phillips en Swarovski ontworpen samen de Active Crystals. De Active Crystals zijn er in twee varianten. De ene is in de vorm van een hart en kan gedragen worden als ketting. De linkerhelft van het hart is een zilveren usb-stick, de rechterhelft is een beschermkap versierd met Swarovski kristallen. De andere stick is in de vorm van een slotje. Beide modellen zijn in twee verschillende kristalpatronen verkrijgbaar. Daarnaast zijn de Heart Ware, Heart Beat, Lock In en Lock Out allen voorzien van één gigabyte geheugen. Ook erg leuk zijn de twinkelende oordopjes.

De Active Crystals zijn vanaf juni te koop bij Colette in Parijs en zijn vanaf augustus ook in ons land verkrijgbaar.

Add Your Comment