geen-geld

De tijd van geld moet rollen lijkt zo goed als voorbij. Door de kredietcrises verkeren vele van ons in zwaar weer. Shoppers houden hun hand op de knip, winkels zien hun omzetten dalen en modehuizen moeten flink bezuinigen.

Ondanks dat we midden in een crisis zitten, merk ik om mij heen hele verschillende reacties. Zo vertelde een collega mij laatst dat ze door de crisis nu steeds vaker een kopje koffie met Baileys thuis drinkt in plaats van in een café, om zo geld te besparen. Daartegenover heb ik een vriendin die nog steeds 3 keer per week uitgaat en zich geen zorgen lijkt te maken over geld. En dan heb ik ook nog een paar kennissen die echte shop reccesionistas zijn geworden.

Kortom iedereen regeert anders op de financiële malaise. Daarom zijn we bij Modeblog  ook zo benieuwd of de crisis jouw koopgedrag beïnvloed.  Vandaar onze nieuwe poll:

[poll id=”2″]

Add Your Comment