Prada schoenen winter 2010 - 2011

Schoenen door mode modeblog


De Prada schoenen voor winter 2010 – 2011 zijn werkelijk prachtig en zoals we van het modehuis gewend zijn voorzien van de laatste modetrends. Zo zagen we over de Prada catwalk schoenen voorbijkomen geïnspireerd door de jaren 50.

De collectie Prada schoenen voor aankomende winter bestaat voornamelijk uit damesachtige schoenen, die natuurlijk hand in hand of beter gezegd voet in voet gaan met de jaren 50 invloeden die we deze winter veelvuldig zien. Zo bestaat de collectie onder meer uit lakleren pumps met puntige neuzen en een liefelijk strikje en uit tweekleurige loafer pumps.


Naast de jaren 50 stijl verwerkte Prada nog een aantal andere belangrijke modetrends, zoals bont en de luipaardprint, in haar schoenencollectie. Het resultaat is een paar opvallende luipaard pumps en ballerina's van kalfshaar. Maar misschien iets praktischer voor de wintermaanden en minstens net zo opvallend zijn de bruin enkellaarsjes en hoge laarzen met bont.


Natuurlijk bevat Prada schoenencollectie ook een heleboel laarzen variërend extreem hoog tot net aan de enkels. Zo zijn er gewaagde over de knie laarzen, hooggehakte laarzen met gespjes, stoere laarzen met schapenvacht, paardrijlaarzen en veter enkellaarsjes. Heb je liever geen laarzen? Dat is ook geen probleem, want de bekende Prada loafers en ballerina’s zijn deze winter ook weer van de partij.