Replay

Replay komt binnenkort met een biologische jeans. De Organic Blue Jeans is het eerste item van de exclusieve Collectors lijn die Replay introduceert. De Collectors lijn is afgeleid van een Limited Edition Jeans die het Italiaanse merk vorig jaar op de markt bracht ter ere van hun 25-jarige bestaan.


Met de Organic Blue Jeans wil Replay een kleine bijdrage leveren aan milieuvriendelijk ondernemen. De jeans is gemaakt van biologisch katoen, bewerkt met gladde stenen, gewassen met Marseille zeep en afgespoeld in een mengsel van bloemen en oliën om de broeken een gedragen look te geven. De knopen zijn van plantaardig geverfd leer, de zomen zijn van biologische katoenen garen en de kopspijkers zijn vervangen door traditionele metalen klinknagels.
Replay Collectors zal gedurende de komende twee jaar drie of vier nieuwe collecties per jaar uitbrengen, met een productie van ongeveer 4000 stuks. De lijn zal wereldwijd aan bijna 200 Replay winkels worden geleverd. De prijs voor een broek bedraagt ongeveer €200.

Bron: FashionUnited

Add Your Comment