Het gerucht gaat dat Riccardo Tisci de nieuwe ontwerper van Dior wordt. Zou de kogel dan nu werkelijk door de modekerk zijn?

Na het ontslag van John Galliano bij Dior begon het gissen na zijn opvolger. Na een ellenlange rij met mogelijke Dior ontwerpers lijkt het modehuis nu toch een keuze te hebben gemaakt. Riccardo Tisci van Givenchy zou namelijk het ontwerpstokje bij Dior overnemen.

Op Twitter verscheen vannacht verschillende berichten waaruit blijkt dat Riccardo Tisci de nieuwe ontwerper van Dior wordt. Zo liet Derek Blasberg van Harper’s Bazaar weten: “Ik heb net backstage bij het concert van Katy Perry te horen gekregen dat het zeker is dat Riccardo Tisci naar Dior gaat.”

Toch is Style er nog niet zo zeker van dat Riccardo Tisci de opvolger van John Galliano wordt. De ontwerper deelde onlangs nog mee helemaal op zijn plaats te zijn bij Givenchy. Volgens de modewebsite is het veel logischer dat Alber Elbaz is de voetsporen van John Galliano treedt, want waarom zou zij team anders heel de dag in tranen zijn geweest tijdens de Parijs Fashion week 2011?

Kortom, het is nog steeds niet helemaal helder wie de nieuwe ontwerper van Dior wordt. Maar het mag duidelijk zijn dat zowel Riccardo Tisci als Alber Elbaz een goede kans maken.