riviera-chic.jpg

Côte d’Azur is bij velen een geliefde vakantieplek. Of je nu voor Saint-Tropez, Cannes of Nice gaat, flaneren zul je zeker. Aan de Franse Rivièra draait het allemaal om te zien en gezien te worden. Vandaar ook dat onder andere Salvatore Ferragamo en Dsquared zich lieten inspireren door deze prachtige plekjes en een collectie ontwierpen geïnspireerd door de Rivièra.

De Rivièra-chic trend, ook wel de marine look genoemd, is mijn favoriete trend van deze zomer. Shorts, jurkjes, topjes, rokjes, blouses, getailleerde jasjes, spijker bijna alles mag. Combineer een short en topje met slippertjes en een grote tas voor een bezoekje aan een hippe standtent of een boottochtje. Ga ’s avonds voor een sexy jurkje om te flaneren op de boulevard.

Wit, rood en blauw zijn absoluut de Rivièra kleuren. Daarnaast zien we deze zomer ook veel zwart, roze en geel gebruikt worden voor de ultieme marine look. Naast Salvatore Ferragamo en Dsquared lieten ook Paul Smith en Ralph Lauren zich inspireren door de Franse Rivièra.

Add Your Comment