Olalala , Roberto Cavalli zet zijn Twitter in om de modewereld te beledigen! Je hoeft maar een kijkje te nemen op zijn account om te zien dat hij allemaal grove tweets plaatst over de fashion industrie.

Voorbeelden van de beledigende opmerkingen die Roberto Cavalli tweet over de modewereld zijn dat hij de mode-industrie een grote geldmachine vindt waarin de creativiteit volledig is verdwenen. Daarnaast vraagt hij zich af waar de Franse mode is gebleven omdat alle Franse ontwerpers bij Franse Modehuizen en in de rest van de wereld verdwenen lijken te zijn.

Jacobs en Wintour

Kennelijk vond de Italiaanse ontwerper het beledigen van de fashion industrie zelf niet genoeg, want hij wou ook nog even specifiek een paar personen aanspreken. Zo zegt hij over Marc Jacobs dat hij een erg goede Amerikaanse ontwerper is als het zijn eigen show betreft, maar dat zijn ontwerpen bij Louis Vuitton niks zijn. Om het nog even mooi af te maken deelt hij nog een snaai uit naar Anna Wintour omdat ze niet bij zijn modeshow aanwezig was. Roberto Cavalli denkt dat dit kwam doordat hij nooit in Vogue adverteert.

Op Twitter heb je een eigen pagina, waar je natuurlijk helemaal zelf mag weten wat voor dingen je erop plaatst. Het enige wat Roberto Cavalli op zijn account heeft gedaan is zijn mening tweeten over de mode industrie. Alleen weet ik niet of het heel slim is als hij zijn vrienden wil behouden binnen deze branche en daarbuiten en vraag ik me ook af waarom hij dit gedaan heeft. Vanwege gebrek aan aandacht misschien?

Add Your Comment