Samsung D830Het prestigieuze Louvre in Parijs fungeerde enkele dagen geleden als podium voor de Europese introductie van een heel nieuwe reeks extreem dunne mobiele telefoons van Samsung. Gelukkig is Samsung de dames weer eens niet vergeten. De rode Samsung D830 is dan ook een echte vrouwentelefoon.

Samsung D830 is vormgegeven als een ‘clamshell’-telefoon en behoort tot de aller dunste mobiele telefoons ter wereld. De telefoon heeft een bewonderenswaardig dun profiel van slechts 9,9 mm. Als je de telefoon openklapt heb je toegang tot all-in-one multimediafuncties, zoals 2 megapixelcamera, Bluetoothverbinding, een documentviewer, een TV-uitgang en een extern geheugen-poort. Al deze opties maken de Samsung D830 tot een leuke mobiele telefoon met veel technische mogelijkheden.

Voor deze edities telefoons gebruikte Samsung titanium en magnesium in het productieproces. Dit maakt het mobieltje niet allen het dunste mobieltje maar ook nog eens de sterkste mobiele telefoon ter wereld. Nu ultradunne modellen erg hip zijn, is deze superslanke design telefoon zeker een goede keus.

Add Your Comment