De Samsung Diva S7070 is een nieuwe ladyphone van Samsung. Deze splinternieuwe telefoon valt op door haar glamoureuze design.

De achterkant van de Samsung Diva S7070 is namelijk voorzien van een unieke diamantstructuur. De voorkant van het mobieltje is uitgerust met een 2,6 inch full-touch scherm en een diamantvorige navigatietoets. Helaas heeft dit scherm wel met een gedateerde resolutie van 320 x 240 pixels, waardoor het niet echt geschikt is om te surfen. Daar is dit toestel ook niet voor bedoeld, het heeft namelijk geen 3G ondersteuning om te kunnen internetten met je mobiel.

De Samsung Diva heeft een aantal leuke extra’s, zoals een 3 mega pixel camera die voorzien is BeautyShot en Smileshot. Daarnaast heeft de telefoon ook een uitgebreide muziekspeler en mobile widgets, die je onder meer toegang geven tot Hyves, Facebook en Twitter.

De Samsung Diva S7070 is een qua design en specificaties een leuke mobile telefoon, maar niet vooruitstrevend. De ladyphone is vooral bedoeld voor jonge meiden. Naar verwachting is het toestel vanaf februari verkrijgbaar en gaat het ongeveer €180 kosten. De officiële lancering zal plaatsvinden tijdens de laatste dag van Amsterdam Fashion Week, maar je kunt de Samsung Diva S7070 nu al online bestellen icm een abonnement.

Advertorial

Add Your Comment