Samsung E500

Veel dames staan al maanden te trappelen van ongeduld. We hebben er lang op moeten wachten, maar nu komt de Samsung E500 ook eindelijk naar Nederland. De mobiele telefoon zal vanaf eind september in de winkel liggen.

Deze stijlvolle telefoon is voor vrouwen die net even iets anders willen. Met z’n afgeronde vloeiende schelpvorm, witgouden kleur en geïntegreerd make-up spiegeltje in het kleurendisplay is de Samsung E500 een echte glamour telefoon voor vrouwen die gezien willen worden. Maar behalve design is de E500 ook een technisch hoogstandje vol gepersonaliseerde ‘features’. De E500 bevat een agenda, organizer en kalender in één. MMS, e-mail en SMS-berichten zijn makkelijk en intuïtief te maken, te versturen en te bewaren.

Daarnaast bevat deze glamour telefoon een 1.3 megapixel camera en een ingebouwde MP3-speler. Ook erg handig leuk zijn de Beauty Tools en Women’s Life instellingen op de Samsung E500. Andere praktische zaken waarover deze telefoon beschikt zijn Bluetooth en USB.

Het mag duidelijk zijn de E500 is van alle technische snufjes voorzien. Maar waar het ons toch echt het meeste omgaat bij een mobieltje is het design. Dat heeft Samsung deze keer heel goed begrepen, want wat is de E500 mooi. Ook leuk om te weten is dat de telefoon geleverd wordt met een necklace van Otazu. Naast een witgouden variant komt er ook een bruingouden versie van de telefoon uit. De Samsung E500 is verkrijgbaar voor €369,-

TIP: De Otazu ketting kan je bestellen via Samsung.

TIP: Er is nu een actie bij Femmafone