Samsung-E870-telefoon
Richten telefoonfabrikanten zich in het begin voornamelijk op mannen, nu introduceren merken als Nokia en Samsung steeds vaker mobiletelefoons gericht op vrouwen. Ook designermerken als Cavalli, Dolce&Gabbanna en Escada begeven zich op de telefoonmarkt, wat bellen met designertelefoons opeens mogelijk maakt.

Zelf ben ik ook opzoek naar een nieuwe telefoon, maar ik kon maar niks leuks vinden. Even twijfelde ik of ik de Nokia 7370 zou nemen. Later vond ik deze toch weer niet zo mooi, vond het te goudkleurig. Nu twijfel ik tussen de Samsung E870 of zal ik nog even wachten op de Samsung E500 in samenwerking met Versus Versace.

Naast SMS’en, MMS’en, bellen kan je met de Samsung E870 ook fotograferen, filmen, gamen, muziek luisteren en documenten bekijken. Allemaal erg leuk, maar waar het mij toch eigenlijk omgaat is het design. Het design van deze telefoon is elegant te noemen. De mobiel valt op door zijn eenvoud, compactheid, de afgeronde hoeken en de gladde gepolijste metalen behuizing lijkt op een combinatie van satijn en titanium. Ook niet geheel onbelangrijk je krijgt bij deze mobiel een exclusief telefoonsieraad van Otazu cadeau. De Samsung E870 is verkrijgbaar in de kleuren White Silver en Valentine Pink.

Add Your Comment