De geruchtenstroom over wie John Galliano gaat opvolgen bij Dior is weer opgang gekomen. Ditmaal wordt er beweerd dat Sarah Burton nieuwe ontwerper van Dior wordt.

Niet Riccardo Tisci, Haider Ackermann, Olivier Theyskens of Alber Elbaz, maar Sarah Burton van Alexander McQueen zou volgens de laatste berichten de nieuwe ontwerper van Dior worden. De reden waarom Burton opeens in de voetsporen van John Galliano zou kunnen treden, is volgens WWD omdat zij weleens de trouwjurk van Kate Middleton zou kunnen ontwerpen en dat maakt haar uiterst interessant voor Dior.

Vaarwel Alexander McQueen?

Toch betwijfel ik ten zeerste of Sarah Burton haar baan bij Alexander McQueen wil opgeven. De ontwerpster nam immers na de tragische dood van Alexander McQueen zijn werk over. Nu ze net haar eigen stempel op het modehuis heeft gedrukt lijkt het mij sterk dat ze opstapt.

Gelukkig zijn er naast Sarah Burton nog genoeg gegadigden om het ontwerpstokje bij Dior over te nemen. Toch heeft Bernard Arnault van LVMH laten weten dat hij voorlopig nog niet bekend maakt wie de nieuwe ontwerper van Dior wordt.

Add Your Comment