De DVD van Sex and the City 2 is nog maar net verschenen en nu gaat het gerucht alweer dat er derde film opkomst is. Maar of dat werkelijk zo’n goed idee is, blijft een grote vraag!

Actrice Kristin Davis, beter bekend als Sex and the City’s Charlotte, liet in een interview met de Britse Metro weten dat een Sex and the City 3 niet wordt uigesloten, maar voor het zover is moeten de 4 vriendinnen eerst het nodige regelen. “We willen allemaal een derde deel maken. Ik denk dat we alleen eerst moeten kijken hoe de karakters zich verder kunnen ontwikkelen,” aldus Kristin.

En dat lijkt mij inderdaad een goed punt. Want het was absoluut niet het sterke verhaal dat mij geboeid hield tijdens Sex and the City 2. Nee, naast de opvallende outfits van styliste Patricia Field en de reep chocola, die ik tijdens de film heb weg geknabbeld, kan ik me verder zeer weinig positiefs over de film herinneren.

Overigens ben ik niet de enige die vraagtekens zet bij de vraag of een trilogie van Sex and the City wel een juist keuze is. Mr. Big, of te wel Chris Noth, staat ook niet echt te springen. “Sex and the City is dood. De pers heeft het neergehaald,” liet de acteur weten.

Kortom, het is nog niet duidelijk of er daadwerkelijke een Sex and the City 3 komt. Mocht dit wel het geval zijn, dan is de kans groot dat Carrie het zonder haar Mr. Big moet stellen.

Add Your Comment