Sonia Rykiel voor H-M behind the scenes
Op 1 december stond de stad Parijs in het teken van Sonia Rykiel. Die avond presenteerde Sonia Rykiel namelijk haar speciale collecties voor H&M.

In het Grand Palais was voor de Sonia Rykiel voor H&M modeshow een replica van de Parijse wijk Saint Germain nagebouwd. In deze fantasiewereld compleet met Arc de Triomphe en de Eiffeltoren presenteerde modellen op praalwagens de prachtige collecties.

Tijdens de show zijn ook verschillende filmpjes opgenomen. In het eerste filmpje wordt uitgelegd wat voor make-up de modellen dragen. Voor de show zijn 2 verschillende typische Sonia Rykiel looks gebruikt. Bij de lingerie look ligt de nadruk op sexy smoky eyes, terwijl voor de knitwear look juist voor jonge vrolijke make-up kleuren zijn gekozen.

In het tweede filmpje vertelt een van de modellen die tijdens de Sonia Rykiel voor H&M modeshow op een fiets plaats nam, over de show. Je ziet ook hoe de modellen in hun gestreepte Sonia Rykiel outfits door de prachtige Parijse sprookjeswereld rijden.

De lingeriecollectie van Sonia Rykiel voor H&M is nu te koop in verschillende H&M winkels. De knitwear is vanaf 20 februari verkrijgbaar bij een beperkt aantal verkooppunten.

Add Your Comment