Vandaag begint de New York Fashion Week 2011. Dit is het startschot van een maand lang duurde modeparade.

Op de New York Fashion Week 2011 presenteren verschillende designers hun collectie voor zomer 2012. Hoewel het catwalkschema van deze editie grote namen bevat, heeft de planning hiervan toch heel wat voeten in de aarde gehad. Zo deelde verschillende ontwerpers mee dat zij geen acte de presents geven, verschoof Marc Jacobs zij show door oorkaan Irene en keert Zac Posen na 2 seizoen Parijs terug naar New York.

Catwalkschema

De eerste 3 dagen van de New York Fashion Week 2011, die duurt tot en met 15 september, zijn niet erg spectaculair. Voor zondag staan er wel een aantal grote namen klaar waaronder Diane von Furstenberg, Tommy Hilfiger en Victoria Beckham.

Op maandag mogen Marc by Marc Jacobs en Donna Karan de catwalk op en op dinsdag is het de beurt aan Zac Posen. Michael Kors en Oscar de la Renta presenteren woensdag hun nieuwe zomercollectie en Ralph Lauren en Marc Jacobs sluiten donderdag de modeweek af.

Houd Modeblog de komende tijd in de gaten als je benieuwd bent naar de verschillende shows van de New York Fashion Week 2011.

Add Your Comment