Stella McCartney komt met kindercollectie

Designers door mode modeblog


Stijlvolle moeders opgelet! Stella McCartney komt binnenkort met een eigen kindercollectie vol met leuke en schattige kleertjes.

Stella McCartney is geen onbekende als het gaat om kinderkleding. Ze ontwierp namelijk al eens een kindercollectie voor modeketen Gap. Maar schijnbaar proefde dit naar meer, want de Britse ontwerpster lanceert in november haar eigen kinderkledinglijn.

De Stella McCartney kindercollectie is bedoeld voor meisjes en jongens van 0 tot 12 jaar en zal onder andere bestaan uit rompertjes van biologisch katoen, jurkjes, shirts, broeken en wollen en cashmeren jasjes.

Naast kwaliteit en de draagbaarheid vind Stella het ook erg belangrijk dat haar kinderkleding betaalbaar is. “Kinderen, ouders, ooms, tantes en vrienden moeten allemaal de kans krijgen om de Stella McCartney kinderkleding te kunnen kopen,” aldus de ontwerpster. Daarom prijsde ze de items uit de lijn dan ook tussen de €19 tot €150.

De kinderkledinglijn is vanaf begin november in winkels van Stella McCartney in Los Angeles, New York, Dubai, Londen, Parijs en Tokio en op de website van de ontwerpster te koop.