Als je op het strand bent en niet meer aan hebt dan een bikini kun je toch nog fashionable voor de dag komen. Haal je stijlinspiratie uit de foto’s van deze modebloggers.

Om er fashionable uit te zien in je bikini kun je net als deze vrouwen gebruik maken van accessoires. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een spijkershort met hoge taille over je bikini aan te trekken, dit ziet er meteen een stuk hipper uit.

Doina draagt een groene bikini met witte stippen en ruches. Daarbij heeft ze een korte spijkerbroek met hoge taille, een zwarte tas en een enorme zwarte flaphoed. Aimee combineert haar crèmekleurige bandeautop met een gestreepte short met hoge taille en een aantal armbanden. Bethany heeft een roze strapless bikinitop met bloemen, een witte blouse en een licht spijkerbroekje met hoge taille aan.

Lindsey heeft een crèmekleurige bikini met ruches in de vorm van rozen aan, het is een bandeautop en een bikinibroekje met een hoge taille. Brit draagt haar over haar zwarte bikini met ruches een poncho met print, een dikke ketting en een grote zonnebril. Nikki heeft gekozen voor een zwarte bikini met bloemenprint met daarbij een zwarte bril en een zwarte tulband.

Foto’s via The Golden Diamonds, Song Of Style, Out Of A Book, LLL0, Disarming Darling en Nikki Striebel