Dit keer in de stijlinspiratie gaat het over de circle scarf. De circle scarf, is een ronde sjaal zonder uiteinde. Je doet deze sjaal gewoon over je hoofd en het zit gelijk goed.

De circle scarf is ideaal voor als je even snel een sjaal om moet doen. Het maakt ook niet uit wat voor kleur, print of stof je hebt, want de sjaal kan je overal mee combineren. De circle scarf heeft niet alleen de functie om jezelf warm te houden, maar het is ook een extra accessoire om je outfit compleet mee te maken.

Verschillende combinaties


Als je een lange circle scarf hebt, dan kan je deze sjaal op verschillende manieren dragen. Op de foto hierboven kun je zien op wat voor manieren je de circle scarf kunt dragen. Van een jurk tot rok, met deze sjaal kan het allemaal.

Circle scarf met printjes


Als je kledingkast uit veel basic kleuren bestaat, dan kun je met een circle scarf die een print heeft elke outfit opfleuren.

Wollen circle scarfs


In de koude tijden is het fijn om een dikke wollen sjaal te dragen. Hierboven kun je zien hoe deze fashionista’s hun wollen circle scarfs hebben gecombineerd.

Hieronder heb ik een aantal circle scarfs uitgezocht ter inspiratie. Misschien zit er wel wat leuks voor jou tussen.

Ik heb zelf een grote wollen zwarte circle scarf en ik vind hem echt superfijn om te dragen. Zelf wil ik nog een grote circle scarf, die ik op verschillende manieren kan dragen.

Foto’s via Weheartit, Lookbook, Kertiii en Ivy-pinkspider

 

Add Your Comment