Studs zijn steeds vaker op kledingstukken en accessoires te vinden. In verschillende vormen en maten, zitten deze pinnen op de kleding. Daarom gaan we het in deze stijlinspiratie het hebben over kledingstukken met studs.

Hoe meer studs je op een bepaald kledingstuk hebt, hoe opvallender je outfit eruit komt te zien. Als je een stoere look wilt creëren met een basic of nette outfit, helpt een jasje met studs daar al bij. Wanneer je kledingstukken met studs hebt, dan hoef je niet meer aan overige accessoires te denken, aangezien ze al lekker opvallen op je kleding.

Niet alleen op kledingstukken, maar ook studs die op accessoires zitten, zoals tassen en armbanden kunnen een simpele outfit transformeren tot een stoere look.

Als je niet precies weet hoe je kledingstukken met studs moet combineren, dan heb ik ter inspiratie een aantal foto’s opgezocht.

Je kunt ook een oud jasje of shirtje gebruiken en er zelf studs opzetten. Dan kun je zelf bepalen hoeveel en wat voor studs je wilt. Want als je dit zelf doet, dan heb je vast en zeker een kledingstuk dat andere mensen niet zullen hebben.

Foto’s via Stockholm-streetstyle

Add Your Comment