Deze keer een stijlinspiratie van het kledingstuk dat iedere vrouw in huis hoort te hebben, namelijk de Little Black Dress. Heb je er nog geen één of kan je er nog wel eentje gebruiken, kijk dan maar snel verder.

Dames met mooie zwarte jurkjes, vooral in korte modellen zie je zo op de afbeeldingen verschijnen. Sommige items zijn met iets meer franjes dan anderen en hebben bijvoorbeeld een strikje of een roesje, terwijl andere kledingstukken juist weer heel basic gehouden zijn. Kun je wel wat inspiratie gebruiken, werp dan vooral een blik op de foto’s hier beneden.

Ik heb zelf vier Little Black Dresses, twee die ik zo op een feestje kan aantrekken en een paar die ik overal naar aan kan doen. Enorm ideaal, het kan altijd en matcht met alles. Als ik er nog eentje nodig had gehad, dan had ik zeker een speurtocht uitgezocht naar het kanten zwarte jurkje waar een bruin riempje met dierenprint omheen zit.

Add Your Comment