In de zomer ben je snel geneigd om een kort rokje aan te doen, maar maxi rokken zijn juist heel hip deze zomer. Hier vind je inspiratie voor het dragen van een maxi rok.

Aan je maxi rok hoef je alleen maar een shirtje toe te voegen en je outfit is klaar. Combineer het met hoge hakken om er uit te zien als een fashionista of met sandaaltjes voor een boho look. Daarnaast mag een mooie tas natuurlijk ook niet ontbreken.

Jessica heeft een beige maxi rok aan met een zwarte top, een zwarte riem, een zwart leren jasje en een bruine leren tas. Danielle combineert haar zwarte maxi rok met een oudroze top met ruches, bruine sandaaltjes en een bruine tas. Stephanie kiest voor een geplooide maxi rok in een roze beige kleur met een stoer Guns N’ Roses shirt, sleehakken met luipaardprint en een zwarte tas met veren.

Morgan heeft gekozen voor een lichtroze maxi rok met een wit shirt. Ze draagt er zwarte accessoires bij. Alexandra combineert haar taupe kleurige plooirok met een denim blouse en zwarte sandalen met hak. Shan heeft een rode maxi rok aan met een witte blouse. Ze laat de rode kleur terugkomen in haar accessoires.

Foto’s via Jess Loves Fred, Tiny Toadstool, Lovely Pepa Blog, Mojomade, She’s Under The Spell en Visionary-Dreaming

Add Your Comment