Nog even en het is weer Koninginnedag. De dag dat iedereen in de kleur van Nederland gekleed gaat. Ik ben absoluut geen fan van oranje, maar voor een keer per jaar wil ik me wel aan deze kleur wagen. Alleen wel pas na een uitgebreide zoektocht naar oranje stijlinspiratie.

Ik heb allemaal verschillende vrouwen gevonden die oranje op een heel eigen manier in hun outfit verwerken. Zo heb je bijvoorbeeld de dames hieronder. Ze zouden erg goed Koninginnendag kunnen vieren in hun outfit. Allebei dragen ze dezelfde soort kleding, maar het oogt heel erg verschillend. Dit komt doordat Pauline meer voor strakke kleding heeft gekozen en Meijia voor los gaat.

De kledingcombinatie van Mayo beneden op de foto’s ziet er erg origineel uit, een oranje trui met dito doorzichtige rok. Hoe krijg je het bedacht! Alleen zou ik het zelf never nooit niet dragen. Het minder gedurfde colbert van Chloe zou ik dan eerder aantrekken.

Mocht het op 30 april slecht weer worden dan kunnen we nog een voorbeeld nemen aan de oranje jassen van deze 2 dames. Bonnie heeft haar mantel lekker los hangen wat hem net iets nonchalanter maakt en Chris weet haar outfit een leuk extraatje te geven door er een hoed bij op te zetten.

Zelf zou ik nog steeds niet heel snel oranje aantrekken, omdat het bij het zien van deze foto’s nog steeds niet mijn favoriete kleur is. Wel vind ik het bij deze vrouwen erg leuk staan. Mijn grote favorieten zijn Stella in haar mooie oranje trui en matchy hoedje en Willabello in haar rok op de laatste foto’s.

Foto’s via Lookbook

Add Your Comment