Giorgio Armani
Giorgio Armani bracht deze week een bezoekje aan de stad Moskou. Tijdens deze reis liet de designer verschillende hits vallen dat hij misschien gaat stoppen bij zijn label Armani en van zijn pensioen gaat geniet.

Armani reisde af naar Moskou om zijn morele steun te betuigen aan de Russen. De Russische hoofdstad heeft het in deze economische tijd zwaar te voorduren. Tijdens verschillende interviews gaf de 75 jarige Giorgio Armani  hints over zijn mogelijke vertrek.

Zo liet de modegoeroe weten: “Ik ben al bezig mensen op te trommelen die het van mij over zouden kunnen nemen. Natuurlijk ben ik er niet voor altijd, ik ben immers ook maar een gewoon mens.  Er komt een tijd dat ik mijn mode-imperium moet doorgeven.”

Hoewel Armani nadenkt over zijn pensioen, vertelt de ontwerper verschillende verhalen over zijn vertrek. In het ene interview liet hij weten zijn gehele bedrijf te willen verkopen. Terwijl hij in een ander gesprek vertelt dat hij graag een vervanger wil om zijn taken over te nemen. Het is dus nog onduidelijk wanneer Armani vertrekt en wat er met zijn miljoenenbedrijf gaat gebeuren.

Add Your Comment