Donatella Versace
Het gerucht gaat dat Donatella Versace weg moet bij Versace. Volgens de bekende journaliste Dana Thomas zou dit gerucht wel eens werkelijkheid kunnen worden.

In een artikel schrijft Dana Thomas dat het modehuis sinds de dood van Gianni Versace steeds minder winst maakt. Donatella’s dure lifestyle en haar ruzietjes hierover met ex-CEO Giancarlo Di Risio, die een tijdje gelden ontslag nam, zouden het modehuis geen goed doen. Daarnaast zouden zowel Donatella als broer Santo niet goed hebben meegewerkt aan vernieuwingen.

Het resultaat is dat Versace er niet al te rooskleurig voorstaat. Zo heeft het modehuis al 350 mensen moeten ontslaan en moest het huis aan het Comomeer verkocht worden. Volgens Thomas vinden vele in de mode industrie dat het tijd wordt dat de Versace familie zich niet meer met het bedrijf bemoeid.

Op zich lijkt dit goed haalbaar. Want Santo maakt deel uit van het Italiaanse parlement en Donatella’s dochter Allegra wil graag actrice worden. De vraag blijft dan alleen, wat gaat Donatella zelf doen? Bij Versace zijn ze er in ieder geval zelf ook nog niet helemaal uit. Want op de vraag of Donatella bij het modehuis zal blijven, antwoordde een anonieme bron: “Misschien wel, maar misschien ook niet.”

Add Your Comment