swarovski-collectie-zomer-2009

Als seizoen van de vernieuwing kondigt het voorjaar de terugkeer van de natuur in haar kleurrijkste en meest uitbundige vorm aan.  Dit thema is de rode draad door de nieuwe Swarovski zomer 2009 collectie genaamd Super Nature. De collectie volgt de evolutie van de natuur en is rijk aan verassingen en kleur.

De zomerlijn bestaat uit drie verschillende elementen. De collectie begint met Origin, de ontwikkeling van een zaadje dat uitgroeit tot een blad en een bloem. Dat vervolgens verder gaat naar Foliage, een uiting van de verbreiding van de natuur met een combinatie van takken en bladeren. De laatste fase is Utopic Flowers een explosie van surrealistische bloemen.

De 3 verschillende fases zijn alle terug te vinden in de collectie. Origin uit zich in de bangle Ginseng van acrylglas en pointiage met doorzichtige en gekleurde kristallen. Het diepgroene kristal dat gebruikt is in de oorsieraden Gorgeous staan voor het Foliage stadium. Swarovski’s personages Erik aan Elvis passen met hun kleurige zomerbloem en blad helemaal in het Utopic Flowers element.

Add Your Comment