De Swarovski sieraden van winter 2010 – 2011 zijn weer even betoverend als altijd. De collectie heet Under the Blue en is met het oog op de donkere dagen heel toepasselijk geïnspireerd door de winter.

Voor het ontwerpen van de Swarovski sieraden van deze winter liet het merk zich inspireren door winterse landschappen, bevroren vlakten en ijzige vergezichten. Deze serene, winterse wereld vertaalde zich naar een collectie waarin natuurelementen, wind, bevroren water, stilte en wolken de hoofdrol spelen.

De Swarovski sieraden voor winter 2010 – 2011 hebben nostalgische vormen en zijn bezet met kristallen in koele kleurschakeringen die variëren van bleekgrijs tot Noors blauw. De Under the Blue collectie is verdeeld in 3 thema’s: Dream Box, Liquid Dream en Nordic Dream.


De kleuren van de Dream Box lijn variëren van roze, tot diepblauw en grijs. De zoete maar tegelijkertijd ook geraffineerde sieraden hebben ronde vormen en zijn bezet met miniatuurkristallen en blush kristallen.


De Liquid Dream sieraden hebben langgerekte vormen en lijken alsof ze door de wind zijn beroerd. De colliers, hangers, ringen en armband hebben een luxueuze en energieke uitstraling waarbij de kleurnuance van helder wit mooi afsteekt tegen diep zwart.


Het laatste thema van de Under the Blue collectie is Nordic Dream. Deze Swarovski sieraden hebben iets geheimzinnigs en baden in een halo van winters licht. Dit licht bestaat uit combinatie van blauw en paars gecombineerd met grijsschakeringen, opaalnuances en rooktinten en wordt gevangen in rechthoekige en ovale kristallen.

Je kunt de Swarovski sieraden voor winter 2010 – 2011 hier bestellen.

Add Your Comment