Tastique

Ken je dat, de eeuwige zoektocht naar die unieke tas waar niet iedereen mee rondloopt? De Nederlandse webshop TASTIQUE is de plek om zo’n tas te vinden. Kwaliteit en exclusiviteit staan hier voorop. De luxe handgemaakte tassen worden vervaardigd in Italiaanse ateliers, waar veel aandacht wordt besteed aan het ontwerp, kleur en materiaal.

TASTIQUE is een webshop voor de vrouw die niet direct op zoek is naar de bekende designmerken, maar die zich op meerdere manieren kan en durft te onderscheiden. De collectie bestaat uit een aantal prachtige modellen van klassieke shoppers tot stylish wanna-have tasjes, die in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn. Van elk model worden er maximaal vier stuks per kleur ingekocht. Hierdoor zijn en blijven de Italiaanse handgemaakte tassen exclusief.

De tassen worden in feestelijke dozen verstuurd, ideaal voor onder de kerstboom. Voor een speciale wens, zoals een persoonlijke groet, kun je altijd contact opnemen met TASTIQUE Daarnaast krijg je bij iedere bestelling in de maand december een leder onderhoud- en reinigingsset cadeau.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze luxe handgemaakte Italiaanse tassen, neem dan een kijkje op www.tastique.nl. Maar pas op, de mooie tassen zijn zeer moeilijk te weerstaan!

Add Your Comment