Net-A-Porter

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat er de laatste tijd weinig artikelen op Modeblog verschijnen. Ik heb het momenteel erg druk, waardoor het schrijven van artikelen er regelmatig bij inschiet. Helaas roept de plicht ook wel eens, en nu zit ik precies in zo’n periode. Ik reis momenteel van hot naar her. Jammer genoeg heb ik door mijn drukke schema ook geen tijd meer voor mijn grote hobby, shoppen!

Gelukkig heb ik daar wat op gevonden! Terwijl ik van mijn ene naar mijn andere bestemming reis, shop ik lekker online. Nu hield ik altijd al van online winkelen, maar nu ik geen tijd meer heb om naar de stad te gaan om een herfst garderobe in te slaan, begin ik een beetje verslaafd te worden aan online shoppen. Zonder twijfel is Net-A-Porter mijn favoriete online shop. Net-A-Porter heeft eigenlijk alles wat een modebewuste vrouw zoekt, zoals de beste designermerken waaronder Celine, Oscar de la Renta, Bottega Veneta, Vera Wang, Jimmy Choo, Michael Kors, Alexander McQueen, Zac Posen en Chloé. Ook niet geheel onbelangrijk is dat Net-A-Porter alle modetrends op de voet volgt, zo kun je er terecht voor de allernieuwste trends en mode must haves.

Zo was ik gister ook op zoek naar een outfit voor één van mijn afspraken van deze week. Na een paar klikken op mijn laptop kwam ik al gauw een aantal geschikte jurken tegen. Natuurlijk kon ik weer eens niet kiezen en besloot ik om er dan maar twee te bestellen, een jurkje van 3.1 Phillip Lim en nog eentje van Diane von Furstenberg, Helemaal happy wilde ik mijn aankopen gaan afrekenen, en toen werd ik nog even verrast door Net-A-Porter met de mededeling dat zij nu geen verzendkosten rekenen. Helemaal voldaan ronde ik mijn bestelling af. Nu maar wachten tot de luxe zwarte doos van Net-A-Porter binnenkomt. Want niets geeft zo’n fijn gevoel, dan na een dag van hard en lang werken, om thuis te komen en daar een heerlijk luxe ingepakt cadeau te zien staan en dan te weten dat je er morgen tijdens je afspraak oogverblindend uit zult zien!

Wil jij ook iets bij Net-A-Porter bestellen? Doe dit dan snel, want het is maar tijdelijk dat je bij een bestelling geen verzendkosten hoeft te betalen. Deze actie loopt tot woensdag 10 oktober. Dus sla nu nog even voordelig je slag in het enorme aanbod designermerken van Net-A-Porter.

Add Your Comment