Tom Ford presenteert zijn nieuwe parfum Black Orchid

Designers door mode modeblog

Ontwerper Tom Ford presenteerde deze week zijn nieuwe parfum Black Orchid aan een selecte groep redacteuren in New York. De fashiongoeroe melde trots dat Julia Restoin-Roitfeld, dochter van de Franse Vogue redacteur Carine Roitfeld, zal schitteren in de nieuwe campagne voor de geur. Tom kent haar van kleins af aan en vertelde aan Vogue dat Julia een prachtige vrouw is.

Ik denk eerder dat Tom een slim spelletje speelt. Julia is niet een bijzonder mooie vrouw, maar wel de dochter van de Franse Vogue redacteur.  Dit marketing trucje zal Tom een hoop gratis publiciteit opleveren en natuurlijk kan hij niet meer stuk bij de Franse Vogue. Welke mammie wil nou niet horen dat haar dochter een plaatje is?

Maar genoeg gespeculeerd, terug naar de geur. De parfum Black Orchid wordt officieel gelanceerd in november gevolgd door een mannen versie van de geur. Voor de dames die deze zomer helemaal weg waren van de Estee Lauder make-up van meneer Ford heb ik goed nieuws. Volgend jaar komt Tom Ford met een complete 125 stuks telende cosmeticalijn.