Tommy Hilfiger had schijnbaar genoeg van zijn ietwat stijve polo’s. Want de designer gaat een kledinglijn ontwerpen voor een aantal grootheden in de muziekwereld waaronder Lady Gaga en Rolling Stones.

Als alles goed gaat kunnen we Lady Gaga binnenkort bewonderen in creaties van Tommy Hilfiger. De designer is namelijk in onderhandeling met de Universal Music Group om kleding te ontwerpen voor een aantal van hun artiesten. Hilfiger doet dit onder de vlag van MESH (Music and Entertainment & Sports Holdings), een bedrijf dat hij vorig jaar oprichtte met als doel het ontwikkelen van lifestyle concepten die geïnspireerd zijn op de muziek en entertaint industrie.

Hilfiger heeft er overigens nooit een geheim van gemaakt dat hij dol is op muziek. Zo speelt muziek regelmatig een grote rol bij zijn productlanceringen en rapte hij onlangs nog mee op het nieuwe album van P. Diddy.

Toch ben ik zeer benieuwd hoe Tommy Hilfiger het van elkaar gaat krijgen om zijn beschaafde kleding om te zetten in een stijl die past bij de excentrieke Lady Gaga. Maar op deze onthulling zullen we nog even moeten wachten, want als alles goed gaat hult Lady Gaga zich aankomende herfst in de creaties van Tommy Hilfiger.