miljonair-fair-gadgets.jpg

Helaas is de Miljonair Fair 2007 alweer voorbij! Dit jaar was de beurs nog spectaculairder dan de voorgaande edities. De zesde editie van de Miljonair Fair was het toppunt van luxe. Vijf dagen lang konden de bezoekers hun hart ophalen en de euro’s gretig laten rollen in de Amsterdam RAI. Want aan luxe hebbedingetjes was geen gebrek tijdens het evenement. Hieronder vind je de top 5 van duurste gadgets die op de Miljonair Fair verkocht werden, variërend van zo’n kleine 43.000 euro tot maar liefst 16 miljoen euro!

Nummer 5: Diamond Edition by Samsung €42.999
Bij Samsung en het Amsterdamse diamanthuis Gassan Diamonds weten ze wat mooi is. Samen ontwierpen zij een prachtige LCD tv waarvan de rand is ingelegd met 328 superkostbare ‘Gassan 121’ geslepen diamanten. First Society Lady Christine Kroonenberg onthulde het eerste exemplaar op de Miljonair fair 2007. Van het dure hebbedingetje zijn slechts 15 stuks gemaakt.

Nummer 4: Vertu Pink €270.000
Of het lekker belt? Dat doet er even niet toe, want bij de Vertu Pink Rosé gaat het om heel andere kwaliteiten. Deze mobiel heeft robijnen, witte en roze diamanten en toetsen van 18 karaat goud. Verkrijgbaar in verschillende varianten en natuurlijk geheel aan te passen aan eigen wensen. Maar dat is nog niet alles: het telefoontje beschikt namelijk ook over een conciërgefunctie. Met één druk op de knop word je verbonden met een callcenter waar ze al je wensen waarmaken. Van restaurantreservering tot aan het organiseren van een last-minute bruiloft op de Bahamas!

Nummer 3:  De Tulip Ego €300.000
De Tulip Ego laptop kun je zo exclusief en ook zo duur  maken als je zelf wenst. Voor 300.000 euro heb je beslist een leuk modelletje. Een witgouden of geelgouden toetsenbord? Honderden of duizenden ingelegde diamanten? Het is maar wat je wilt en hoe chic je smaak is. Dankzij de verwisselbare covers pas je bovendien je laptop aan elke gelegenheid aan.

Nummer 2: Gouden roulette set €1.000.000
Meer dan dertig vakmensen hebben onder de bezielende leiding van designer Bernard Maquin meer dan 4800 uur gewerkt aan het ontwikkelen van het kostbare draaiwiel. Allemaal in opdracht van Diafuego uit Antwerpen. In dit roulette set is meer dan drie kilo 14 karaat goud en drie kilo zilver in verwerkt, plus 100 karaat diamanten.

Nummer 1: Sunseeker 37M €16.000.000
Een exclusief jacht van 37 meter lang, met alle denkbare comfort aan boord. Van dit model worden er per jaar maar een stuk of vier wereldwijd verkocht. Dit bootje is dan ook alleen weggelegd voor de multimiljonair. Als je het lieve sommetje van 16 miljoen euro op tafel legt, mag je jezelf de eigenaar noemen van deze Sunseeker 37M. Formule 1 held Eddy Jordan kocht onlangs het eerste exemplaar. Met dit vaarmonster kun je gerust in Cannes verschijnen!

via MSN