UGG-handschoenen

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden, accessoires maken je outfit compleet. Deze winter is het modeplaatje dan ook niet compleet zonder een paar stijlvolle handschoenen. Dit najaar hoeven wij ons niet druk te maken over koude handjes, want er is keus genoeg. De handschoen is deze winter dan ook niet voor niets één van de hotste accessoires. 

Handschoenen zijn er dit seizoen in alle vormen, kleuren en materialen. Zo mogen een paar driekwart handschoenen en een paar handschoenen zonder vingers niet ontbreken in je garderobe. Ook altijd goed zijn een paar gebreide handschoentjes.

Deze winter is er een groot aanbod van merkhandschoenen. Zo heeft UGG een aantal hele mooie exemplaren in de collectie. Zelf was ik weg van de suède handschoenen, maar ook erg leuk zij de leren handschoenen. Eén ding is ook erg fijn, de handschoenen zijn in 6 verschillende kleuren te koop. Zo past er altijd wel een paar bij je winterjas. En als de handschoenen net zo lekker warm zijn als de UGG boots, dan mag het van mij echt winter worden.

Add Your Comment