net-a-porter-sale.jpg

Tijdens de uitverkoop laat ik modezaken liever links liggen. Al die drukte en getouwtrek is niets voor mij en dan heb ik het nog geen eens over de rotzooi in de winkels. Het gaat er bij mij nog steeds niet in dat dure schoenenzaken alle designer schoenen op een rek gooien, waardoor je nooit iets kan vinden en als je dan eindelijk iets gevonden hebt blijkt het paar een tientje te zijn afgeprijsd. Nee, uitverkoop in modezaken is niks voor mij. Uitverkoop in een online modeboetiek daarentegen kan ik alleen maar toejuichen. Daar kun je heerlijk rustig je gang gaan zonder drukte of volgestouwde rekken. Voor iedereen die dol is op online uitverkoop heb ik goed nieuws, want Net-a-porter is pas gestart met de sale.

Net-a-porter is een luxe online shop met het grootste aanbod designerkleding en leveren ook nog eens in Nederland. Het is dan ook niet voor niets mijn favoriete online winkel. Bij Net-a-porter vind je zo’n beetje alle grote namen en nu met fikse kortingen. Wat dacht je van een mooie Chloé tas of een jurkje van Diana von Furstenberg. Veel shop Plezier!

Add Your Comment