vaderdagcadeaus.jpg

Het is alweer bijna de derde zondag in juni en dat betekend vaderdag. Helaas is het niet altijd zo gemakkelijk om een leuk cadeautje te vinden voor vaders. Om je een handje op weg te helpen voor aankomende zondag, vindt je hieronder een aantal ideeën voor mooie vaderdagcadeaus.

portemonee.jpg

Portemonnee
Mannen zijn nu eenmaal niet zo gehecht aan een tas als vrouwen, maar een portemonnee gebruiken zij wel vaak. Zo beetje elk designermerk heeft wel een portemonnee voor mannen. De mooiste portemonnees voor vaders vindt je bij Salvatore Ferragamo, Gucci of Bottega Veneta

horlogebox.jpg

Horlogebox
De meeste vaders hebben niet veel sieraden, maar toch draagt bijna elke man een horloge. Dikwijls hebben mannen meer dan één horloge, die verspreidt liggen door het hele huis. De oplossing voor deze soms zeer irritante trek is een speciale horlogebox, zodat hij altijd zijn favoriete horloge snel terug kan vinden.

stropdas.jpg

Stropdas
Vaders die dagelijks in een pak lopen kunnen altijd wel een stropdas gebruiken. Draag je vader altijd neutrale stropdassen, probeer dan eens iets anders. Erg mooi zijn de Illusion en de Champs Elysees stropdas van Louis Vuitton.

riem.jpg

Riem
De riem is misschien wel de meest gedragen accessoire door mannen. Waar wij deze gebruiken om onze outfit op te leuken, draagt een man een riem meestal uit pure noodzaak of omdat het nu eenmaal zo hoort. Hoe dan ook, dit cadeau gaat je vader in ieder geval gebruiken. Exclusieve riemen vindt je bij labels als Ermenegildo Zegna, Prada en Dolce & Gabbana.

wijnkoffer.jpg

Wijnkoffer
Natuurlijk kun je, je vader een fles wijn geven, maar in een wijnkoffer met accessoires wordt het net even iets leuker. Kies bijvoorbeeld voor een luxe leren koffer met glazen en een kurkentrekken.

manchetknopen.jpg

Manchetknopen
Hoewel niet allen mannen ze dragen hoor je een chique pak af  te maken met manchetknopen. Zelf vind ik de manchetknopen van Burberry met het bekende ruitje er mooi. Is dat ruitje net iets te veel van het goede voor jouw vader, dan zijn de wat minder gewaagde zwarte manchetknopen van Burberry een goede optie.

geur.jpg

Geur
Wie op safe wilt spelen met een vaderdagcadeau kan het beste kiezen voor een geurtje dat vaders al gebruikt. Het is wel zo leuk om voor deze dag voor een giftset te kiezen. De geur is dan net even iets feestelijker ingepakt. Daarnaast zit in een gifset meestal nog 1 of 2 producten uit de geurlijn extra in de doos, wat het cadeautje net even iets bijzonderder maakt.

horloge.jpg

Horloge
De horlogebox hebben we al voorbij zien komen in dit overzicht met mooie vaderdagcadeaus. Naast deze box is een horloge zelf ook altijd een zeer geschikt cadeau. Dit cadeau maak je nog net even iets persoonlijker door er iets in te laten graveren. Absoluut een aanrader op het gebied van mannenhorloges is Cartier.

Add Your Comment