Valentijn collectie Louis Vuitton

Valentijnsdag is bij uitstek de dag om je geliefde eens extra te verwennen. Het traditionele kaartje is nog altijd heel populair om de ander de liefde te verklaren. Naast een kaartje wordt er ook steeds vaker een cadeautje gegeven. Daarom komen steeds meer merken met een speciale valentijn collectie.

Louis Vuitton komt wel met een hele mooi collectie om de dag van de liefde te vieren. Modeblog selecteerde de vijf mooiste items van de Louis Vuitton Valentijn collectie.

Louis Vuitton hart

Het hartvormige portemonneetje uit de monogram vernis lijn is verkrijgbaar in de kleuren rood, wit en roze. Door de schitterende hanger kan de portemonnee aan de tas vastgemaakt worden.

Louis Vuitton plat

Eveneens uit de monogram vernis lijn komt het platte portemonneetje. Dit portemonneetje kan ook aan de tas vastgemaakt worden en is in dezelfde kleuren verkrijgbaar als het hartvormige portemonneetje.

Louis Vuitton hart

Ook de zeer populaire monogram multicolore canvas lijn wordt uitgebreid met een speciale valentijn portemonnee. Dit hartvormige portemonneetje is alleen in het wit verkrijgbaar en kan net als de portemonnees uit de monogram vernis lijn vast geklikt worden aan een tas.

Louis Vuitton sjaal

Sjaaltjes blijven ook aankomende zomer een populaire accessoire. Daarom is de rood met roze Louis Vuitton amour sjaal een perfect valentijn cadeau.

Louis Vuitton watchEn tot slot maar zeker niet het minste stuk uit de valentijn collectie is tambour horloge. De kast en het hartje in de wijzerplaat zijn bezet met diamantjes. Het horloge is verkrijgbaar in het geelgoud en in een stalen variant.

Op de website van Louis Vuitton kun je terecht voor nog meer valentijn cadeaus.

pixel.png

pixel.png

Add Your Comment