De nieuwste samenwerking in modeland is bekend! Valentino gaat een collectie ontwerpt voor de Amerikaanse modeketen GAP.

GAP opent aankomende november een flagshipstore in Milaan en dat wil de modeketen groots vieren. Daarom vroeg GAP aan het Italiaanse modehuis Valentino om een betaalbare damescollectie te ontwerpen. Nu zul je bij de naam Valentino misschien gelijk denken aan elegante rode avondjurken, maar volgens Maria Grazia Chiuri en Pier Paolo Piccioli, de creative directors van het modehuis, wordt het een luxueuze basic collectie waarin de iconische GAP items worden voorzien van een Valentino twist.

Ondanks dat GAP misschien niet zo bekend staat om zijn samenwerking met designers, lanceerde de modeketen al een collectie met Stella McCartney, Rodarte en Pierre Hardy. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar het resultaat van deze samenwerking. Toch zullen we nog even geduld moeten hebben, want de Valentino voor GAP collectie is pas vanaf eind november in een aantal geselecteerde GAP winkels, in Milaan, Londen en Parijs, verkrijgbaar.

Add Your Comment