De Versace H&M collectie is onthuld! Na verschillende voorproefjes kunnen we nu dan eindelijk de gehele Versace voor H&M collectie bekijken.

Donatella Versace heeft voor H&M een typische Versace collectie ontworpen. Hiervoor gebruikte Donatella een aantal klassiekers uit het Versace archief. Dit resulteerde in kledingstukken met het Griekse meanderpatroon, sprekende kleuren en uitdagende belijning.

De focus van de collectie ligt op iconische Versace jurken. Zo is er een klassiek zwart jurkje van zijde crêpe versierd met gouden knopen en glanzende leren schouderbandjes, felgekleurde korte rechte modellen bezet met studs, een lange goddess jurk met bustierlijfje, paillettenjurken en zilveren en gouden metallic jurkjes.

Verder bevat de Versace H&M collectie uit leggings, leren jacks, plooirokjes, jeans en fluwelen bomberjacks. Het kleurenpalet bestaat naast zwart uit rood, paars, geel, roze en mettalics aangevuld met opvallende prints. Daarnaast gebruikte Versace veel leer, zijde, studs en ritsen.

Qua accessoires koos Versace voor sieraden met bloemen, opvallende sjaals, riemen met studs, suède sandalen met hak, rijglaarzen, fluwelen tassen met Miami palmprints en leren tassen met studs. Tot slot bestaat de collectie ook uit interieurartikelen, zoals kussens en een beddensprei, die natuurlijk voorzien zijn van uitgesproken prints.


De Versace H&M collectie is vanaf 17 november verkrijgbaar bij de H&M. Wat vind jij van deze designercollectie?

[bawlu_buttons]