Versace is de nieuwe ontwerper van H&M. Met deze gloednieuwe samenwerking treedt het Italiaanse modehuis in de voetsporen van Lanvin, Jimmy Choo, Stella McCartney en Karl Lagerfeld.

Versace ontwerpt voor herfst 2011 een collectie voor H&M. Voor deze lijn putte Donnatella Versace inspiratie uit het rijke verleden van het modehuis. Zo creëerde de ontwerpster een aantal jurken van leer en zijde die zij versierde met studs en kleurrijke prints.

Interieurcollectie

Naast kledingstukken voor dames bestaat de collectie ook uit accessoires zoals pumps, ceintuurs en sieraden. Verder bevat de lijn zo’n 20 items voor mannen en een aantal interieurartikelen waardonder kussens en beddengoed.


Donnatella Versace is erg te spreken over de Versace H&M collectie. “Ik ben heel enthousiast over onze samenwerking met H&M. Op deze manier kunnen wij hun brede klantenkring bereiken. De collectie is typisch Versace en perfect voor H&M en Versace fans wereldwijd,” liet Donatella weten.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=Ym_FEMDYiK8[/pro-player]

De Versace H&M collectie is vanaf 17 november verkrijgbaar in 300 H&M winkels en online. Naast een herfstlijn ontwerpt Versace ook een lentecollectie voor H&M. Deze lijn is vanaf 19 januari te koop in de landen met een H&M online shop.

Add Your Comment